Wilgen knotten Binnenveld

We beginnen zaterdag 3 december om 10 uur op Slagsteeg 10 Benekomt  (link naar kaart) met de bomen die we vorige keer niet hebben kunnen knotten. Er staan nog een paar stevige exemplaren, dus we kunnen volop aan de bak! Als die bomen klaar zijn kunnen we een stukje verder (Slagsteeg 4) een paar grote wilgen onder handen nemen.

Het kan zaterdag koud worden, dus zorg voor warme kleding en waterdicht schoeisel. Er wordt gezorgd voor soep in de pauze. Neem zelf koffie of thee en eten mee. Wij zorgen voor goed gereedschap, helmen, ladders en werkhandschoenen.
NB Vanwege de veiligheid werken we bij het knotten met helmen op. 
De takken mogen niet op het hek van de buurman vallen, vraag bij overhellende takken iemand om de tak de juiste kant op te trekken.

Tot zaterdag!
Harry