Natuurwerkdag 5 november groot succes!

Het was een prachtige dag met bonte herfstkleuren van de Amerikaanse eik. Om die eiken was het te doen, die moesten weggesnoeid om meer inheemse bomen een kans te geven.
Op sommige plekken stonden inderdaad al veel kleine berken, beuken, lijsterbes, den en inlandse eikjes, maar er waren ook stukken met een woud aan Amerikaanse eik, het vergt de komende jaren nog wel veel inzet. Maar met zo’n grote groep hebben we een flinke slag kunnen maken – 47 vrijwilligers hebben enthousiast geholpen met snoeien, waaronder nieuwe vrijwilligers, twee boswachters, een wethouder, twee Amerikanen en enkele asielzoekers.
Wethouder Erik Jan Bijleveld heeft de aftrap gedaan en de hele dag meegewerkt. Een fijne dag om te werken in ons landschap. En achteraf verscheen er een mooi artikel over in Stad Wageningen.