Oranje Nassau’s Oord – Duizendknoop

Op zaterdag 27 augustus gaat ons werkseizoen weer van start. We gaan duizendknoop verwijderen in het bos van Oranje Nassau’s Oord. Een taai werkje, maar het resultaat is echt zichtbaar dus het is een kwestie van doorzetten.
We werken in de bosrand schuin tegenover de Ommuurde tuin aan de Kortenburg, op de grens van Wageningen en Renkum. We werken mee met de landgoedgroep ONO. Daarom beginnen we op hun starttijd: 9.00 uur verzamelen voor de werkschuur, rechts naast Kortenburg 5, dat is tegenover de inrit naar landgoed ONO in Renkum. Kom je later, ga dan rechtstreeks naar de werkplek. We werken tot ca 13.00 uur. Er wordt gezorgd voor soep! Neem zelf koffie/thee mee.
Doe oude kleren aan en neem een matje mee, want het is werk waarbij je soms op de grond zittend de wortels uitgraaft. We hebben sporken/spaden maar zelf een klein plantenschopje of krabbertje meenemen is ook handig.

Japanse duizend maal ellende