ONO Duizendknoop 23 april

We gaan zaterdag (23 april) verder met duizendknoop verwijderen in het bos van Oranje Nassau’s Oord. We hopen op veel deelnemers. Ons werk vergt een lange adem, maar het lijkt hoopvol dat we de duizendknoop eronder zullen krijgen.
We werken in de bosrand schuin tegenover de Ommuurde tuin aan de Kortenburg, op de grens van Wageningen en Renkum. We werken mee met de landgoedgroep ONO. Daarom beginnen we op hun normale starttijd: 9.00 uur verzamelen voor de werkschuur, rechts naast Kortenburg 5, dat is tegenover de inrit naar landgoed ONO in Renkum.
Kom je later, ga dan rechtstreeks naar de werkplek. We werken tot ca 13.00 uur. Er wordt gezorgd voor soep! Neem zelf koffie/thee mee.
Doe oude kleren aan en neem als het nat is een matje mee, want het is werk waarbij je soms op de grond zittend/knielend de planten trekt en de wortels uitgraaft. We hebben sporken/spaden maar een klein plantenschopje of krabbertje is ook handig.