Elzen knotten Binnenveld 18 dec

Aanstaande zaterdag gaan we elzen knotten aan de Slagsteeg. We verzamelen om 10 uur op het erf bij Slagsteeg 4 in Bennekom. Daarna nemen we ladders en gereedschap mee en gaan we het weiland in rechts van Slagsteeg 2. De lange rij elzen staat haaks op de weg. Het is daar erg nat dus je hebt echt laarzen nodig!

Omdat we niet kunnen schuilen in de keet op het erf vanwege corona, werken we korter: van 10.00 – 13.00 uur. We hebben pauze in het veld, neem zelf eten en drinken mee. Er is ook geen soep, dat is veiliger. Zorg voor warme en waterdichte kleding. Neem voor zover mogelijk ook je eigen werkhandschoenen mee.

Let op! We houden ons aan de geldende Covid-maatregelen. Voor, tijdens en na het werken houden we minimaal anderhalve meter afstand. Bij klachten die zouden kunnen duiden op een covid-infectie blijf je thuis; als je achteraf symptomen ontwikkelt, waarschuw dan SLZWV (bijvoorbeeld via de website).
Coördinatie: Aleid