Geknot voor de olifanten

Op 12 december en 2 januari hebben we coronaproof geknot bij boer Adams aan de Slagsteeg. Met een klein groepje hebben we toch een flinke rij bomen geknot. Extra lastig is dat we alleen de grote takken willen snoeien nu, het is soms lastig om daar je zaag goed achter te krijgen. We zijn nog niet helemaal klaar, daarom gaan we hier 16 januari verder.
Ook werd gesnoeid in een bosje achter de boerderij. Dit voor vogels en andere dieren aantrekkelijke bosje (we zagen een haas) hebben Joop, Jaap en Janneke teruggesnoeid zodat het weer kan uitgroeien. De takken werden op rillen gelegd als nestelplaats voor vogels en kleine dieren.
De wilgentakken hebben we netjes op een hoop gelegd, maar de paarden hebben er flink aan geknaagd. De bast vinden ze een lekker hapje. De rest van de takken heeft Ouwehands Dierenpark opgehaald als voer voor olifanten en apen.
Tot ziens op de volgende werkdag!
Aleid