Pomona boomgaard – 26 september

Aanstaande zaterdag gaan we weer aan de slag in de Pomona boomgaard in Wageningen (link naar locatie). De tweede helft van de poel kan opgeschoond worden (vorig jaar hebben we de eerste helft gedaan), de watergang tussen de twee retentiebekkens kan weer uitgebaggerd worden, er moet wat wilgenopslag gedund worden, een paar bomen gesnoeid, en er zijn nog wat andere klusjes; voor elk wat wils!
Zoals gebruikelijk beginnen we om tien uur, en werken we door tot een uur of twee.
Tussen de middag is er vegetarische soep; neem wel zelf brood mee, en ook koffie of thee als je dat wilt. Je vindt de werkplek schuin tegenover wijkcentrum De Pomhorst (Pomona 562, 6708 CV Wageningen); als je het paadje bij het rood-witte spandoek inloopt kom je vanzelf op de werkplek.

We houden ons zo veel mogelijk aan de corona-maategelen. Er is mogelijkheid om handen te wassen en te ontsmetten, maar neem als het even kan eigen handschoenen mee.

Coördinatie: Harry