Wilgen knotten

Zaterdag 14 december gaan we verder met het knotten van de historische wilgenrij van kasteel Harselo tussen de Slagsteeg en de Harsloweg. Vorige keer zijn we al een heel eind gekomen en nu hopen we de fraaie rij van wilgen en enkele elzen af te maken.
We starten weer om 10 uur bij de Slagsteeg, aan de zandweg. Vanuit Wageningen is het net voor de knik in de weg rechts in het weiland. Vanuit Bennekom rijd je langs de Kraatsweg linksaf de Slagsteeg in en dan is het na de knik links. We hebben vorige jaar in het weiland hier tegenover geknot. Je ziet het spandoek wel hangen. Pauze met soep is in de schuur tegenover Harsloweg 1. Neem zelf koffie en thee mee, de koffiepauze houden we in het veld. Het is waarschijnlijk nat in het weiland dus laarzen zijn wel handig.

Reacties zijn gesloten.