Opnieuw in de strijd met duizendknoop

Met een mooie grote groep van 12 mensen hebben we op 24 augustus een flink gat geslagen in het veld Japanse duizendknoop in het bos van Oranje Nassau’s Oord. Dit keer zijn we achteraan begonnen, waar de duizendknoop steeds verder het bos in groeit. Het was even slikken toen we de omvang zagen, maar na afloop gingen we tamelijk tevreden naar huis. We hebben een flink stuk schoon gemaakt. En aan de resultaten van voorgaande jaren te zien heeft het wel zin: de andere planten krijgen daar kans om de duizendknoop te overgroeien en het is geen monocultuur meer op die plekken.

Op 7 september gaan we hiermee verder. Komt allen, het is een goede gelegenheid om al gravend je vakantiebelevenissen, toekomstplannen of de politiek door te spreken en je wordt verwend met koffie, thee, koekjes en soep.

Tot 7 september,

Aleid

Reacties zijn gesloten.