6 april – Werkdag Oranje Nassau’s Oord

De laatste werkdag voor de zomer gaan we op landgoed Oranje Nassau’s Oord helpen met weghalen van duizendknoop. We hebben hier al een paar keer gewerkt, en de ONO-landgoedwerkgroep heeft ons werk voortgezet, maar het weghalen van duizendknoop vereist een lange adem en veel handen. Uit onderzoek blijkt dat heel vaak weghalen wel effectief kan zijn. Dus neem allemaal je vrienden en familie mee en kom helpen. Wij zorgen voor koffie, thee, koekjes en soep.

We werken in de bosrand schuin tegenover de Ommuurde tuin aan de Kortenburg, op de grens van Wageningen en Renkum. Mensen van de landgoedgroep ONO werken op deze dag ook mee. Daarom beginnen we op hun normale starttijd: 9.00 uur met koffie bij de werkschuur! Een uurtje later ben je trouwens ook nog van harte welkom. We verzamelen bij de werkschuur, rechts naast Kortenburg 5, dat is tegenover de inrit naar landgoed ONO in Renkum.
Neem oude kleren mee en als je wilt een matje, want het is werk waarbij je soms op de grond zittend/knielend de planten trekt en de wortels uitgraaft. We hebben sporken/spaden maar een klein plantenschopje of krabbertje is ook handig.

Organisatie: Aleid

Reacties zijn gesloten.