Werkdag Bennekomse Heide Oost – Zaterdag 9 maart

Dit is al weer de laatste werkdag voor dit seizoen. Het kan zijn dat we nog een keer Japanse Duizendknoop gaan weghalen, maar dat staat nog niet vast. Dat hoor je nog wel via de mail. Vanaf eind augustus of september hebben we weer nieuwe werkdagen.

Komende zaterdag gaan we nogmaals aan de slag de oostkant van de Bennekomse Heide, de Dikkenberg. We zijn al een flink eind opgeschoten met het verwijderen van opslag van dennen en berkjes en proberen aan de rand de begroeiing wat terug te dringen. Het mooie is dat er nog een andere groep ook aan het werk is geslagen op de Bennekomse Heide, Arocha, en zij werken vandaag aan de westkant. Samen met hen zal het nog wat beter gaan lukken om dit gebied te onderhouden en verbeteren.
De keet staat op de plek van het kruisje hieronder op de kaart. Je kunt vanuit noord of zuid daar naartoe fietsen (zie de pijltjes).
We hebben koffie en soep voor de pauzes. Het gereedschap en de keet worden geregeld door de gemeente Ede, de eigenaar van dit gebied.
Start: 10.00 uur bij de keet
Coördinatie: Jasper Jan

Reacties zijn gesloten.