9 februari Knotten bij de Groene Grens

Als extra werkdag gaan we op 9 februari wilgen knotten in het noorden van het natuurgebied De Groene Grens. We werken mee bij de werkdag van Mooi Binnenveld. Het zijn stevige wilgen, dus een leuke klus. De wilgen zijn niet zo hoog, dat maakt het makkelijker. Het is in een ander deel van het natuurgebied dan vorige werkdag, de werkplek heeft dit keer geen uitzicht op luxe huizen. In de bijlage een kaartje van de werkplek.
We verzamelen om 9.30 bij het hek tussen Maanderbroekweg 10 en 11 (Ede) en werken door tot circa 13.30, of eerder als het werk al geklaard is. Als mensen met de auto komen, kunnen ze het best parkeren bij de rode P, tegenover nr. 11. Er wordt voor koffie en thee en iets lekkers gezorgd. Als het meezit ook een kopje soep tussen de middag. Wel goed als mensen zelf een boterham meenemen.
Tot ziens op de werkdag,
Aleid

Reacties zijn gesloten.