Gelderse Werkdag 2 maart

Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en Staatsbosbeheer (SBB) nodigen je uit voor de Gelderse Werkdag 2019, een inmiddels diepgewortelde traditie. De dag waarop alle Gelderse landschapsvrijwilligers elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen en gezamenlijk aan de slag gaan voor het behoud van het landschap.

Buitenevenement Dit jaar wordt het een gezellig buitenevenement met alleen een ochtendprogramma. We zitten in een sfeervolle tent met vuurkorven in natuurgebied Het Leesten te Ugchelen. Een prachtige buitenlocatie in de Veluwse natuur!

Heide opschonen

We gaan met zoveel mogelijk vrijwilligers aan de slag met het opschonen van twee grote heideterreinen. We geven de heide weer de ruimte en dat komt de biodiversiteit ten goede. Daarnaast is er gelegenheid voor een begeleide wandeling over het Klompenpad Ugcheler Markepad of een begeleide wandeling naar de Koppelsprengen (aantal deelnemers voor de wandelingen is beperkt).

Bekijk de omschrijving van de twee werklocaties en de begeleide wandelingen op www.landschapsbeheergelderland.nl. Doe je ook mee?

Programma

8.45 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.

9.00 uur Welkom door Arjan Vriend (SLG) en Arjan Snel (SBB).

9.15 uur Praktische zaken door Saskia Bemer (SLG) en aansluitend vertrek naar locaties.

11.00 uur Koffiepauze op locatie.

12.30 uur Terugwandelen naar ontvangstlocatie en lunch, uitreiking Landschapsknokker en Aanmoedigingsprijs.

13.30 uur Einde programma.

De mogelijkheid bestaat om onder begeleiding nog verder te werken op de hei of zonder begeleiding het Ugcheler Markepad te gaan wandelen.

Locatie

De Ugchelse Berg/Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen.

Aanmelden

Om ons goed voor te bereiden op de dag, vragen we je om je individueel aan te melden op de website. Maak meteen jouw keuze voor de indeling van jouw Gelders Werkdag! Let op, voor de begeleide wandelingen is beperkte ruimte, dus vol = vol. Aanmelden kan t/m zondag 24 februari.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met info@landschapsbeheergelderland.nl of 026-3537444.

Reacties zijn gesloten.