Helpen bij nieuwe natuur Groene Grens (Binnenveld) – 1 December

Op 1 december doen we mee aan de werkdag van Mooi Binnenveld bij De Groene Grens. Dit is een vrij nieuw natuurgebied op rand van Veenendaal richting Wageningen. Het schijnt zich goed te ontwikkelen, met bloemrijk grasland en al diverse orchideeën. Een mooie kans om hier eens rond te kijken. We werken op 1 december onder begeleiding van Thomas Kroon, coördinator van het beheer in De Groene Grens.
De Groene Grens sluit in het zuiden, bij de Meentdijk, direct aan op het binnenkort te realiseren natuurgebied de Binnenveldse Hooilanden. Zo ontstaat één langgerekt lint van natuurgebieden door het Binnenveld, van de A12 tot nabij de Blauwe Kamer.

Op 1 december gaan we opslag van Els, Wilg en Abeel weg zagen. Op deze werkdag starten we al om 9.00 uur, tot ca 13.00 uur. Lukt vroeg opstaan je niet, dan ben je vanaf 10 uur ook welkom. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Als je vanuit het zuiden komt (Wageningen), rijdt je vanaf de Dragonderweg, ter hoogte van nr. 23, rechtsaf de straat ”Groene Grens” in. Deze straat volg je met de bocht naar links en dan zie je aan je rechterkant een voetgangersbrug (bij de gele ster). Daar verzamelen wij om 9.00. Zie het kaartje, maar de luchtfoto is verouderd, laat je daar niet door verwarren.

Graag tot ziens op 1 december !
Aleid

Reacties zijn gesloten.