25 augustus – Oranje Nassau Oord  

25 augustus starten we ons werkseizoen na de zomerrust. Het wordt een zeer afwisselend programma komende maanden, met heidebeheer, een poel schonen (lekker bij warm weer), de raatakkers, de natuurwerkdag en natuurlijk wilgen knotten. Onder het motto ‘Een goed begin is het halve werk’ starten we op 25 augustus met duizendknoop bij Oranje Nassauoord. We hebben hier al een paar keer gewerkt, en de ONO-groep heeft ons werk voortgezet, maar het weghalen van duizendknoop vereist een lange adem en veel handen. Dus neem allemaal je kinderen en familie mee en kom helpen. We maken er een gezellige dag van, met koffie, thee, limonade, koekjes en soep. We werken in de bosrand schuin tegenover de Ommuurde tuin aan de Kortenburg, op de grens van Wageningen en Renkum. Mensen van de landgoedgroep ONO werken op deze dag ook mee. Daarom beginnen we op hun normale starttijd: 9.00 uur! Een uurtje later ben je trouwens ook nog van harte welkom. We verzamelen bij de werkschuur, rechts naast Kortenburg 5, dat is tegenover de inrit naar landgoed ONO in Renkum.
Neem oude kleren mee en als je wilt een matje, want het is werk waarbij je op de grond zittend/knielend de planten trekt en de wortels uitgraaft. Een klein plantenschopje of krabbertje is ook handig.

Organisatie: Aleid

Reacties zijn gesloten.