21 april Oranje Nassau Oord – Duizendknoop

We werken op 21 april op dezelfde plek als op de 7e, in de bosrand schuin tegenover de Ommuurde tuin aan de Kortenburg, op de grens van Wageningen en Renkum. Mensen van de landgoedgroep ONO werken op deze dag ook mee. Daarom starten we op hun normale starttijd: 9.00 uur! We verzamelen bij de werkschuur, rechts naast Kortenburg 5, dat is tegenover de inrit naar landgoed ONO in Renkum.
Neem oude kleren mee en als je wilt een matje of regenbroek, want het is werk waarbij je op de grond zittend/knielend de wortels uitgraaft. Een klein plantenschopje of krabbertje is ook handig.

Samen lunchen! 13.00 uur
Jan Willem stelde voor om als afsluiting van ons werkseizoen na de werkdag samen te eten en allemaal iets mee te brengen. Leuk idee, dus neem allemaal een hapje mee om te delen zodat we samen nog even gezellig smikkelen en bijpraten. Jan Willem zorgt voor wijn uit de Wageningse wijngaard en er is soep.

Organisatie: Aleid

Reacties zijn gesloten.