Gelderse Werkdag 3 maart Nijkerk

Wil je mee naar de Gelderse Werkdag, meld je dan uiterlijk 22 februari aan via het aanmeldformulier en als je mee wilt rijden mail dat dan even naar Harry Lamé. Hij kijkt dan hoe we zo handig mogelijk samen daarheen kunnen gaan.

Gelderse Werkdag
IVN Nijkerk en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) nodigen je uit voor de Gelderse Werkdag 2018! Dit jaar zijn we te gast in het mooie landschap van de gemeente Nijkerk. Samen met andere vrijwilligers een dag werken in het veld en inspiratie opdoen tijdens een boeiende excursie: dát is de Gelderse Werkdag!
Zo kun je bijvoorbeeld riet maaien op het Vogeleiland, heide opschonen en hoogstamfruitbomen snoeien. De excursies variëren van een stadswandeling in Nijkerk, tot een vogelexcursie, een bezoek aan een wijngaard of het Hoevelakense bos. Nieuwsgierig naar de activiteiten, die we in samenwerking met diverse natuurgroepen in Nijkerk organiseren? Bekijk alvast de omschrijving van de werklocaties en excursies. Op de dag zelf maak je een keuze waar je aan de slag gaat.

Programma
Vanaf 9.00 uur Ontvangst met koffie en iets lekkers in de aula van het Corlaer College
09:15 uur Welkom door wethouder Wim van Veelen, gemeente Nijkerk Welkom door directeur-bestuurder Arjan Vriend, SLG Toelichting op het dagprogramma door IVN Nijkerk
09:30 uur Vertrek naar werk- en excursielocaties
10:00-12:00 uur Werken/excursies in het landschap
12:15-13:15 uur Lunch bij het Corlaer College Uitreiking van Landschapsknokker en Aanmoedigingsprijs
13:30-15:30 uur Werken/excursies in het landschap
16:00 uur Afsluitende borrel bij het Corlaer College

Locatie
Corlaer College, Ds. Kuypersstraat 3, 3863 CA Nijkerk.
Vanaf station Nijkerk vertrekt om 9.00 uur streekbus 101. Aankomst 9.06 uur, halte ‘Corlaer College’.

Aanmelden
Deelname aan de Gelderse Werkdag is gratis en organiseren we voor bij SLG aangesloten groepen. Aanmelden is mogelijk tot 22 februari met het aanmeldformulier via deze link.

Reacties zijn gesloten.