Wilgenknotten en Oliebollen zaterdag 6 januari

LET OP: GEWIJZIGDE LOCATIE !!!

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat starten we natuurlijk met oliebollen, glühwein en chocolademelk!!!

Maar voordat we ons op deze door Aleid (hulde!) gemaakte heerlijkheden storten gaan we vanaf 10.00 uur de rest van de wilgen knotten aan de Slagsteeg 10 in Bennekom, in de wei links van de boerderij. We maken het werk af waar we in december aan begonnen zijn. Houd rekening met de natte grond! Dus laarzen zijn aanbevolen. Tussen de middag krijgen we soep.

De locatie is gewijzigd omdat de weilanden bij Slagsteeg 4 momenteel te nat zijn door de overvloedige regen. Bij Slagsteeg 10 liggen de weilanden iets hoger maar kunnen desondanks ook nat zijn; denk dus aan je laarzen.

Coördinatie: Aleid

Reacties zijn gesloten.